Bogár L. – Drábik J. – Varga I.: VÁLSÁG ÉS VALÓSÁG

Bogár László – Drábik János – Varga István: VÁLSÁG ÉS VALÓSÁG

Egységár (darab): 3 500 Ft

Az a dilemma, hogy a társadalmi-gazdasági elit is a pusztulási lejtőn van, és rövid távon nagyon nehéz elképzelni, hogy ilyen állapotban kellő tudást szerezzen a helyzet felismeréséhez, valamint nagyon rövid idő alatt bátorságot és erkölcsi tartást szedjen össze ahhoz, hogy a védekező mechanizmusokat alkalmazza is. Legfeljebb két évünk van rá.

(Bogár László)


Nekünk is abban kellene gondolkodnunk, hogy az adott koordináta-rendszeren belül megtaláljuk a védekező eszközöket, amelyekkel a globalizmus túlkapásai ellen és a nemzetközi pénzimpérium hatalommal való visszaélése ellen tehetünk valamit. Sok olyan módszer létezik, amivel az antiglobalizmust egy világméretű szervezett ellenállássá lehetne fejleszteni. Ebbe bele lehetne illeszteni azt, hogy a magyarok is valamiféle protekcionizmust alkalmazzanak pénzügyekben, gazdasági ügyekben. Mi ennek a reális lehetősége? Persze csak a koordinátákon belül cselekedhetünk. Magyarország ahhoz túl kis pont, hogy magán a koordináta-rendszeren változtasson.

(Drábik János)


Magyarország december közepén módosította a Nemzeti Bankról szóló törvényt azzal, hogy természetes vagy jogi személy egyedi azonosításra alkalmas információt bárki le tud kérni, és lekérhet. Ez a hitelmegtagadással együtt már egy totálisan ellenőrzött állam felé mutat, hiszen ezek az adatok a Nemzeti Banknak nyilván nem saját felhasználásra kellenek. Tehát totális ellenőrzés és pénzügyi ellehetetlenítés. Ez csak komoly konfliktusok kirobbanásához vezethet. Alapos a sejtésem, hogy szándékosan gerjesztett feszültségek elé nézünk, hogy ez lehessen az oka annak, hogy az a bizonyos nem létező világállam erőszakkal tarthassa féken az alattvalóit.

(Varga István)

A kiadás éve: 2009.
Ára: 3500 Ft

Honlap készítés